Muziek voor de ziel in Stevenskerk

Nijmegen - In de Stevenskerk in Nijmegen heeft dinsdag 21 juli een concert plaats onder de noemer Muziek voor de ziel. Uitvoerende muzikanten zijn Berry van Berkum en Steven Kamperman. Aanvang 20.30 uur.

"Omdat we weer mogen herademen van een periode waarin onze leefruimte beperkt was, hebben Berry van Berkum en Steven Kamperman een speciaal concert samengesteld waarin ze juist de ruimte tot klinken brengen. De Stevenskerk met een nagalm van 9 seconden, leent zich daar in het bijzonder voor. Klanken van orgel en klarinet gaan op reis door ruimte en tijd en voeren de luisteraars mee naar onbekende werelden en brengen hen in een toestand van rust en beschouwing.De luisteraar kan zich daarbij (op gepaste afstand) vrij bewegen door de kerk om de ruimtelijke effecten van de muziek nog beter te ervaren", aldus de organisatie.

U hoort onder meer muziek van Philip Glass, Steven Kamperman, Arvo Pärt en Jan Welmers. Aanvang 20.30 uur. Er zijn 150 kaarten verkrijgbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/berry-van-berkum-en-steven-kamperman

Meer info:
http://www.nijmeegseorgelkring.nl/muziek-voor-de-ziel

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden