Foto:

Zomertour brengt vakantiegevoel naar Nijmeegse wijken

Nijmegen - Zes weken lang verzorgt het jongerenwerk van Bindkracht10 samen met Lindenberg Cultuurhuis speciaal voor jongeren (10-23 jaar) de Zomertour door verschillende wijken in Nijmegen.

Vanaf 13 juli is er elke dag een programma met onder meer muziek, sport, spel en entertainment. Zo kun je meedoen met de nieuwste rage Archery attack en zijn er workshops beat-creating, dans, rap en videografie. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden om mee te doen. Check www.bindkracht10.nl/projecten/jongerenwerk-zomertour

On the Block

In de wijken Hatert, Neerbosch-Oost en Dukenburg start vanaf 13 juli naast het zomerprogramma ook het reguliere project On the Block. Wekelijks werken de Lindenbergdocenten Jaromir (Djahboy), Tariq en Hosai in wijkcentra samen met jongeren om hun ‘urban skills’ te verbeteren. Ook komt muziekvideodocent Rahim langs. On the Block en het jongerenwerk van Bindkracht10 richten zich beiden op het ontwikkelen van talenten van jongeren in Nijmegen en bundelen daarom hun krachten.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden