Dit jaar geen Vierdaagse maar wel een Virtuele WishWalk.
Dit jaar geen Vierdaagse maar wel een Virtuele WishWalk. (Foto: )

Virtuele WishWalk

Nijmegen - Make-A-Wish Nederland introduceert de Virtuele WishWalk 2020. Wandel zoveel mogelijk (Vierdaagse)kilometers en help kinderen met een levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

Decennia lang is de Nijmeegse Vierdaagse een begrip voor wandelaars in binnen- en buitenland. Al 17 jaar zijn er wandelaars die zich tijdens deze tocht inzetten voor Make-A-Wish, deze wandelaars zijn WishWalker tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Door het afgelasten van de Vierdaagse 2020 introduceert Make-A-Wish, in samenwerking met studenten van de ALO Nijmegen, een speciale editie van de WishWalk.

Deze 'virtuele' WishWalk geeft wandelaars van alle leeftijden in heel Nederland de gelegenheid om tot en met 24 juli hun wandelkilometers alsnog te maken, vergezelt van een virtuele connectie en challenges om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish.

Meld je aan, maak zoveel mogelijk wandelkilometers en deel je ervaringen op social media met #WishWalk2020.

Laat je kilometers sponsoren door familie en vrienden via je persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop, of bundel de bedragen zelf in een eenmalige donatie.

Weet jij 100 euro of meer op te halen voor de wenskinderen van Make-A-Wish? Dan ontvang je het exclusieve WishWalk 2020 shirt en word je door het WishWalk-team verrast op vrijdag 24 juli.

De in Nederland geldende RIVM-richtlijnen blijven leidend, de organisatie roept op om de regels in acht te nemen. Tip: gebruik de alternatieve vierdaagse app van Wandel.nl om je kilometers bij te houden.

Meer info:

https://youtu.be/yq1TD7jkrqc


www.makeawishnederland.org

www.wishwalk.nl

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden