Muziektheater Dr. Mirakel in Orientalis

Heilig Landstichting - In de opera Dr. Mirakel komt een uitgeblust echtpaar en een hitsig jong stel lijnrecht tegenover elkaar te staan, met het omelettenkwartet als uitsmijter van de avond. In Museumpark Orientalis geniet u 25 en 26 juli, coronaproof, van deze opera op het galmende Plein van Pilatus.

Op piano begeleid door Mark Toxopeus zingen de vier jonge zangers Lida Straathof, Lucie van Ree, Nick van Kuipers en Nathan Tax de sterren van de hemel. De opera van Georges Bizet is hertaald door Jeroen Sarphati en kreeg een creatieve bewegingsregie van Panda van Proosdij.

“De spelers zoeken steeds hun eigen én elkaars grenzen op. In de snelkookpan van slechts drie repetitiedagen is geen plaats voor vastgeroeste ambtenaren, naïeve blonde deernen, uitgebluste getrouwde vrouwen of onbetrouwbare yuppen! Maar binnen de opera zelf gelukkig wel", zegt Panda van Proosdij.

Stichting Cherubino staat voor komische opera in gezongen Nederlands voor een breed publiek. Door de fysieke benadering raken zang en spel volledig vervlochten, en barst elke voorstelling van de energie en vondsten.

Speeldata: zaterdag 25 juli 20.00 uur en zondag 26 juli 15.00 uur, Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting. Let op, de locatie van de voorstelling bevindt zich op 30 minuten loopafstand van de kassa van het museum.

Tickets: www.museumparkorientalis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden