Wilbert Kookt Wad.
Wilbert Kookt Wad. (Foto: )

'Wilbert Kookt Wad' bezoekt Nijmegen

Nijmegen - Vrijdag 31 juli is topkok Wilbert van de Kamp met zijn speciale Visit Wadden-bakfiets te vinden in het centrum van Nijmegen.

Nijmegen - Vrijdag 31 juli is topkok Wilbert van de Kamp met zijn speciale Visit Wadden-bakfiets te vinden in het centrum van Nijmegen.

Vanuit zijn bakfiets maakt hij heerlijke gerechten met pure ingrediënten uit het Waddengebied. Te proeven zijn onder andere een verfijnde ‘polder-hummus’ met Turks brood en een bijzondere bonenburger met zeewier. Iedereen is welkom en kan kennismaken met de zilte smaak van de Wadden.

Wilbert is te vinden op diverse locaties in de binnenstad van Nijmegen. Op zijn bakfiets fietst hij van locatie naar locatie. Wilbert start zijn kookavontuur vanaf 11.45 uur en eindigt zijn kook-tocht in Nijmegen rond 16.00 uur. De locaties waar je Wilbert en zijn bakfiets kunt vinden zijn onder andere de Grote Markt, Burchtstraat, Marikenstraat, Koningsplein, Kronenburgplantsoen, Lange Hezestraat, Korenmarkt, Waalkade, Waalstrandje en het gezicht van Nijmegen.


Voor exacte informatie over de locatie van Wilbert vind je op: https://www.instagram.com/visitwadden/ waar actueel verslag wordt gedaan van Wilberts kookavonturen.

Winactie

De echte genieters kunnen ter plaatse meedoen aan de VisitWadden-winactie. Vul het deelnameformulier in en doe deze in de trommel. Uit alle deelnemers wordt een winnaar getrokken. De winnaar kan zich verheugen op een Waddendiner, geserveerd bovenop de Waddendijk bij Hornhuizen met een overnachting bij Wongema in Hornhuizen. De prijs is voor 2 personen en in iedere stad wordt een prijs uitgereikt.

Over Wilbert

Wilbert van de Kamp is naast talentvol kok ook presentator, organisator, blogger, vlogger, schrijver van korte verhalen en vooral zichzelf. Lees meer over de kookavonturen van Wilbert op https://www.visitwadden.nl/nl/verhalen/smaak-van-de-wadden/wilbert-kookt-wad

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten