Deelnemers aan SV Orion MeidenZomer.
Deelnemers aan SV Orion MeidenZomer. (Foto: Ivor Straetemans)

SV Orion MeidenZomer

Nijmegen - “Veel lol gehad!”, “Gezellig!”, “Leuke, nieuwe dingen geleerd!”. Zomaar wat reacties van deelneemsters aan de eerste week van de MeidenZomer van voetbalvereniging SV Orion.

SV Orion en de FlowSmederij verzorgden deze MeidenZomer voor meiden van 10-17 jaar. Belangstellenden kunnen deelnemen aan de Meidenweek of Meidentraining. De activiteiten zijn bedoeld voor zowel voetbalsters als niet-voetbalsters.

Meidenweek

Tijdens de Meidenweek gaan de meiden elke dag groepsgewijs aan de slag met sport- en teambuildingsactiviteiten. Dit is 2,5 uur per dag. Ze nemen deel aan voetbalspelen- en andere sporten, zoals bootcamp. Daarnaast wordt er gewerkt aan het verstevigen van het zelfvertrouwen en het versterken van de veerkracht van de meiden. Daarbij staan plezier, lol en gezelligheid voorop. De kosten voor de Meidenweek bedragen 100 euro (voor sommige doelgroepen is de Meidenweek gratis).

Meidentraining

Elke dag lekker een uurtje sporten? Dat kan bij de Meidentraining. Ook hier staat plezier voorop. De meiden sporten samen en leren op een leuke, ongedwongen manier techniek en samenwerkingsvormen. De Meidentraining is voor iedereen gratis. Aanmelden kan via de site: www.meidenzomer.nl.

Iemand helpen die het financieel minder breed heeft en wil deelnemen aan de SV Orion MeidenZomer? Particulieren en bedrijven kunnen een gratis plek regelen door de kosten op zich te nemen. Meer info: www.meidenzomer.nl of bel met de FlowSmederij, tel. 024-2340240.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden