Swapfiets e-bike ook in Nijmegen

Nijmegen - Swapfiets zag in de voorbije maanden een explosieve groei in het aantal pre-orders voor e-bikes. Swapfiets Power 7 e-bike is vanaf nu beschikbaar in 26 steden in Europa. Voor Nederland wordt distributie van de e-bike uitgebreid naar Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Groningen en Maastricht.

Swapfiets introduceert een nieuwe versie van haar Swapfiets Power 7 e-bike in alle landen waar het bedrijf met de herkenbare blauwe band actief is. Swapfiets geeft het elektrische model met zeven versnellingen daarbij een flinke update met de nieuwste technologieën en een aangepast design. Ook met het nieuwe e-bike model fietsen stedelingen voor een vast bedrag per maand zorgeloos lange afstanden door de stad of naar werk.

"Doordat e-bikes recent nóg populairder zijn geworden als alternatief voor auto en OV, zag ook Swapfiets de voorbije maanden een sterke toename in het aantal pre-orders voor de nieuwe e-bike. De Nederlandse scale-up heeft daarom de productie verhoogd en ook het het aantal steden waar de e-bike beschikbaar is, flink uitgebreid", aldus Swapfiets.

Marc van Pappelendam, algemeen directeur van Swapfiets: “Met de introductie van de verbeterde Power 7 en het bijbehorende abonnement, voorzien we in een dagelijkse mobiliteitsbehoefte van inwoners in de belangrijkste steden in Nederland, Duitsland, België en Denemarken en later dit jaar ook in London, Parijs en Milaan.”

Lange afstanden overbruggen

Met een maximumsnelheid van 25 km/h en actieradius van 145 kilometer is de nieuwe Swapfiets Power 7 uitermate geschikt voor langere afstanden en mensen die buiten de stad wonen. De geïntegreerde accu is bovendien uitneembaar waardoor opladen ook heel makkelijk in huis kan. Dit laatste is een groot voordeel voor inwoners van drukke binnensteden die geen schuurtje of oprit hebben om hun e-bike op te laden.

Swapfiets biedt de e-bikes in abonnementsvorm aan. Voor 75 euro per maand hebben Swapfiets leden een e-bike met de allernieuwste techniek én zijn ze verzekerd van een elektrische fiets die het altijd doet.

Via de website en app van Swapfiets is een gedetailleerd overzicht te vinden van de beschikbaarheid voor iedere stad.

https://swapfiets.nl/?gclid=EAIaIQobChMI2-ac4P7-6gIVFc53Ch3scQXdEAAYASAAEgLR0PD_BwE

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden