Proeflessenweek De Lindenberg

Nijmegen - Ontdek het nieuwe cursusaanbod van de Lindenberg tijdens de Proeflessenweek van 7 tot en met 11 september. Je kunt je vanaf 30 augustus, de Open Dag van de Lindenberg, aanmelden voor een proefles. Deelname is gratis.

Lijkt het je leuk om een les bij de Lindenberg uit te proberen? Dat kan ook dit jaar tijdens de Proeflessenweek. Vanwege de coronamaatregelen zal dat wel net iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Zo mogen er niet teveel mensen bij elkaar in een ruimte zijn, waardoor het aantal deelnemers gereguleerd moet worden. Waar je bij eerdere Proeflessenweken spontaan kon inlopen, is dat nu geen optie.

Er wordt een gevarieerde selectie aan proeflessen aangeboden, die eind augustus bekend wordt gemaakt. Voor elke leeftijd en in elke categorie (muziek, dans, schrijven, beeldend, theater) valt er iets te 'proeven'. Het selectie van de proeflessen is onder andere afhankelijk van het verloop van de inschrijvingen voor de cursussen.

Open Dag: 30 augustus

Vanaf 30 augustus, de Open Dag van de Lindenberg, kun je je aanmelden voor een proefles. Maar tijdens die Open Dag is er natuurlijk nog veel meer te beleven. En het meest bijzondere is wel: hij is volledig online! De docenten zitten via Zoom klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je genieten van (live) optredens, maak je kennis met een deel van de docenten en wandel je dankzij de podcast primeur alsnog door de Lindenberg.

Ga voor meer informatie over de Proeflessenweek en de Open Dag naar www.delindenberg.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden