Sinem en Melissa ontvingen een cheque voor Beyond Borders.
Sinem en Melissa ontvingen een cheque voor Beyond Borders. (Foto: )

De Marikenstraat steunt goed doel

Nijmegen - De Marikenstraat in Nijmegen kwam in juli met een actie: mensen die zich ondanks de afgelasting alsnog in Vierdaagse sferen wilden begeven, konden door het insturen van een korte video 1500 euro winnen voor een goed doel naar keuze.

Het geld werd beschikbaar gesteld door de ondernemers van de Marikenstraat. In de in te zenden video moesten de deelnemers duidelijk toelichten waarom het goede doel naar keuze de 1500 euro moest winnen.

Uit alle inzendingen werd een top 3 samengesteld, waarna men van 21 juli tot en met 30 juli via Facebook kon stemmen op de favoriete video. De top 3 inzendingen bestond uit Tijmen en Eline voor de Vogelbescherming, Sinem en Melissa voor Beyond Borders en Johan, Fleur en Malou voor de Voedselbank. Uiteindelijk kreeg de video van Sinem en Melissa voor Beyond Borders de meeste stemmen (likes).

Op donderdag 6 augustus ontvingen de twee winnaars de cheque in de Marikenstraat. De winnende inzending is te vinden op https://www.facebook.com/marikenstraatnijmegen/posts/2855457001227091

Daarnaast wonnen de winnaars voor zichzelf een dinerbon t.w.v. 100 euro van Zeezicht Nijmegen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden