Theater in de tuin tijdens de  Hernen kidsweken.
Theater in de tuin tijdens de Hernen kidsweken. (Foto: Ton Rothengatter)

Theater in de kasteeltuin Hernen

Hernen - Theater de Rode Maan speelt in de kasteeltuin van Hernen de vrolijke muzikale familievoorstelling 'de Drie Sinaasappels'. Te zien op dinsdag 18 augustus om 13.00 en 14.30 uur.

Een origineel sprookje waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels.

Juice zorgt voor de schapen. Ze ligt te slapen als er een oranje bal in haar schoot wordt geworpen. Als ze deze ontdekt is ze verwonderd en blij tegelijk. Dan komt er een kikker die de bal ook mooi vindt. Hij bedenkt iets slims waardoor ze de bal aan hem geeft.

Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Na de voorstelling kan je het kasteel nog verkennen en het geheim van de verdwenen toren ontdekken.

Entree (theater in de tuin + na afloop entree kasteel): alle leeftijden: 9,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van kaart 3,00 euro. Museumkaart-houders op vertoon van jaarkaart: alle leeftijden 3,00 euro.

https://hernen.glk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden