Foto: Eric van Haalen

'Zomerkriebels' in Orientalis

Heilig Landstichting - Museumpark Orientalis presenteert tot en met 23 augustus het programma 'Zomerkriebels'.

Op woensdagen zijn er speciale activiteiten voor kinderen en in de weekenden is er een vermakelijk programma voor jong en oud.

Zo waren er in het weekend van 8 en 9 augustus goochel- en vuurspuwshows, verteltheater, muziek, was de WoordKunstBende aanwezig met Spoken Word en poëzie en brachten Romeinse re-enacters de Romeinse Straat tot leven.

In het weekend van 15 en 16 augustus kan men genieten van Golden Oldies door Frappant. Verhalenverteller Eelco van der Kooij speelt op woensdag 12 augustus van 12.00 tot 16.00 uur. Caixixi brengt tussen 13.00 tot 17.00 uur Braziliaanse muziek ten gehore.

Liefhebbers van Joodse liederen of mantramuziek kunnen zondag 16 augustus luisteren naar Kol Chadash of Kirtangroep Berg en Dal. Jaenne Jonkers brengt lichte muziek ten gehore en verhalenverteller Paul Groos staat deze zondag tussen 12.00 en 16.00 uur op het programma.

Zomerkriebels wordt afgesloten met op zaterdag 22 augustus Braziliaanse muziek en op zondag 23 augustus met onder andere 60 jaar tophits door het muzikale duo William Smulders en Lieke Grey. Ook is er op zondag een oude ambachtenmarkt. Meer informatie en tickets bestellen:

museumparkorientalis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden