Scène uit de voorstelling 'Lampedusa' waarvoor 30.000 liter water nodig is.
Scène uit de voorstelling 'Lampedusa' waarvoor 30.000 liter water nodig is.

Maak kans op vrijkaartjes ValkhofTheaterAvenue

  Cultuur

In het Valkhofpark in Nijmegen heeft van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni de derde editie plaats van de ValkhofTheaterAvenue.

"Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is er van alles te beleven in het mooiste park van Nijmegen", aldus de organisatie. "Met Nijmeegse artiesten en (inter)nationale talenten. De ValkhofTheaterAvenue is een vrolijk en gezellig driedaags festival met theater, dans, muziek en cabaret, kleinkunst, poëzie, beeldende kunst en film." Maak kans op twee vrijkaartjes!

"Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Het festival lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele 'attracties': korte voorstellingen en acts die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere."
"Tijdens de ValkhofTheaterAvenue presenteren we de bijzondere voorstelling 'Lampedusa' van het Monsterverbond. Een muziektheater voorstelling die zich afspeelt in een schip. Over een schipbreuk en mensen die we zouden willen helpen. Mensen zoals wij."

Open: vrijdag 23 juni 17.00 tot 00.00 uur; zaterdag 24 juni 14.00 tot 00.00 uur en zondag 25 juni 12.00 tot 21.00 uur. Meer info: www.valkhoftheateravenue.nl.

Win 2 vrijkaarten voor de voorstelling Lampedusa vrijdag 23 juni om 17.00 uur. Stuur een mailtje naar redactie.br@persgroep.nl o.v.v. 'Lampedusa' (niet geldig icm andere acties / kortingen). Winnaars krijgen automatisch bericht.

www.valkhoftheateravenue.nl