Logo brugnijmegen.nl


Cultureel Terras De Kaaij onder de Waalbrug. (Foto: Hans Cras)
Cultureel Terras De Kaaij onder de Waalbrug. (Foto: Hans Cras)

De Kaaij: feestje met je voeten in het zand

  Cultuur

"Met je voeten in het zand langs de Waal, Nijmegen de oudste stad van Nederland als decor, luisteren naar muziek en genieten van lekker eten, verrassende kunst en bijzondere marktkraampjes. Cultureel Terras De Kaaij gaat weer beginnen."

Op vrijdag 30 juni gaat De Kaaij weer van start. Voor de zesde maal strijkt het culturele terras neer pal onder de Waalbrug van Nijmegen. "Wat ooit begon als experiment met een klein rood vrachtautootje, is De Kaaij uitgegroeid tot een geliefd evenement. Waar je kunt ontspannen op een zomerse dag en tot in de late uurtjes kunt dansen in het zand."

Ook dit jaar weer kunnen de bezoekers rekenen op een gevarieerde muziekprogrammering. Van opzwepende bands uit Nijmegen tot aan landen uit alle windrichtingen van de wereld, tot aan dromerige singer-songwriters om bij te zitten luisteren. "Zoals altijd wordt De Kaaij omgeven door spannende keukens en bijzondere kunstcontainers waar telkens wisselende kunstenaars verrassend werk produceren en te koop aanbieden."

Vrijdag 30 juni betreden de funky Nijmeegse bands PEBB en Groove Invaders het podium. Op de zaterdag rock and roll met onder andere The Akulas en Slapback Johny.

De Kaaij, van 30 juni tot 9 september, van 12.00 tot 00.00 uur (maandag en dinsdag gesloten; tijdens Vierdaagsefeesten alle dagen open).

Reageer als eerste
Meer berichten