Vinylmarkt in de Thiemeloods

  Cultuur

Na de laatste succesvolle zomereditie in het Kronenburgerpark is het op zondag 17 september weer tijd voor een vinylmarkt in de Thiemeloods in Nijmegen, de plek voor vinylverkopers en vinylliefhebbers.

Alle tijd om heerlijk uit te zoeken en je favoriet plaat te vinden en te luisteren in de Foyer. "Natuurlijk serveren we daar een drankje bij, van verse sapjes tot koffie en thee, voor ieder wat wils. Duik in het aanbod van meer dan 10000 platen: van hiphop, soul, funk en jungle, tot house, oldies & newies en echte collecters-items of gewoon dat ene plaatje dat je al zo lang niet hebt gehoord!"

Noteer ook alvast de volgende Vinylmarkt in je agenda, op vrijdag 13 oktober een speciale editie tijdens mini-festival “Dig in Deep”. "Zangeres en muzikant Eva Almagor zal in onze stad Nijmegen een ode gaan brengen aan één van haar muzikale heldinnen Bonnie Raitt. Omdat er in haar ogen veel te weinig aandacht is voor echte mooie Amerikaanse liedjes en pure sounds binnen het Southern Roots genre wil ze tijdens deze avond haar krachten bundelen met andere die deze liefde delen. Ze presenteert een avondvullend programma in de Southern American “sfeer” met natuurlijk onze vinylmarkt met DJ, American food én een gitaarbouwer die van sigarenkistjes gitaren maakt, allemaal ter ondersteuning van een aantal semi akoestische concerten. Zo puur en eerlijk mogelijk!"

Wat je muzikaal kan verwachten? Bonnie Raitt, eigen werk van de artiesten zelf en een aantal voor hen inspirerende covers/bewerkingen binnen het genre Southern Roots. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Eva Almagor en de Thiemeloods.

Vinylmarkt zondag 17 september | Tijd: 10:00 uur – 16:00 uur | Toegang: 1,50
Dig in Deep met Vinylmarkt vrijdag 13 oktober | Aanvang: 19:30 | Kaarten: 17,50 | Kaartverkoop: bit.ly/thiemeloods & https://evaalmagor.ecwid.com/