Nationale Theaterweekend

  Cultuur

Nijmegen - Het Nationale Theaterweekend staat voor zaterdag 26 en zondag 27 januari op de kalender. Ook Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging doen mee. Tijdens het weekend kan de bezoeker voor 10 euro een voorstelling of concert bezoeken.

Kom lachen bij Double Bill met de Nijmeegse Samir Fighil en Victor Luis van Es of bij de poppenvoorstelling Eendje (voor 4+) van cabaretier Kim van Zeben. Liever een muzikale avond? Kom dan luisteren naar het bluesconcert van SheeWaWah of de jazz-rockcomposities van BartolomeyBittman. Het weekend wordt afgesloten met een theatercollege door China-expert Ruben Terlou.

Op de zaterdagmiddag is wegens het succes van de vorige keer ook de rollerdisco terug. Bezoekers kunnen tijdens deze middag gratis rolschaatsen in de concertzaal. Bezoekers mogen hun eigen skates en rollers meenemen maar er is ook mogelijkheid tot het huren. Om 14.30 uur kunnen bezoekers met behulp van schnaps en de dames van Die Supertolle Schlager Schwestern hun jodelvaardigheden verbeteren. Deze workshop kost 5,00 euro.

Meer informatie en tickets: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/theaterweekend