Leden van Rode Marikens van Nimwegen rond de tafel met 'Geer en Goor' voor opnamen van het programma 'Stevig Gebouwd'.
Leden van Rode Marikens van Nimwegen rond de tafel met 'Geer en Goor' voor opnamen van het programma 'Stevig Gebouwd'.

TV-debuut voor Rode Marikens van Nimwegen

  Human Interest

Nijmegen - De dames van Red Hat Society (RHS) Rode Marikens van Nimwegen hebben onlangs deelgenomen aan opnamen voor het tv-programma 'Stevig Gebouwd' met Geer en Goor (Gerard Joling en Gordon). Te zien bij RTL4 op donderdag 21 september 20.30 uur.

Alles draait om Annie die na het wegvallen van dierbaren zich graag wil aansluiten bij een vrouwenbeweging om haar leven weer wat glans te geven.De programmamakers van Talpa kwam terecht bij RHS Rode Marikens van Nimwegen.

De opnamen vonden plaats op een recreatieboerderij in Didam waar Annie een rode hoed kreeg opgezet en Geer & Goor van de Rode Marikens een rood/paarse outfit kregen aangemeten. Er vonden Oud Hollandse spelen plaats en er was een High Tea in de boomgaard. Tijdens alle activiteiten vonden ook mooie gesprekken plaats. Op persoonlijke uitnodiging van Geer & Goor begeleidden de Rode Marikens het duo vervolgens naar het 'Septemberhuis' in Zevenaar - een tehuis voor mensen met Alzheimer - voor de opening van een dierenparkje en een nieuwe huiskamer van het dagverblijf.

Red Hat Society is een wereldwijde vrouwenorganisatie voor dames van 50-plus 'die hun leeftijd vieren'. Elke Red Hatter, wereldwijd, gaat uniform gekleed: rode hoed en paars/rode kleding met veel blingbling en een - zelf bedachte - adellijke naam.

Elke 1e donderdag van de maand houden de Rode Marikens in De Rozenhof in Nijmegen de Marikenbabbel. "Daar wordt onder het genot van een hapje en drankje de plannetjes gesmeed voor leuke en gezellige uitstapjes en onderlinge vriendschapsbanden aangehaald."

Nieuwe leden vanaf eind 40 jaar) zijn welkom. Aanmelden (proef) lidmaatschap: queen@rodemarikensvannimwegen.nl of info@rodemarikensvannimwegen.nl.

www.rodemarikensvannimwegen.nl

door Fiep Gesthuizen
(Queen Rode Marikens van
Nimwegen)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden