<p>Het Wijchense Sportakkoord is gepresenteerd &eacute;n ondertekend door ongeveer 70 betrokken partners&nbsp;</p>

Het Wijchense Sportakkoord is gepresenteerd én ondertekend door ongeveer 70 betrokken partners 

(Foto: Wijchen)

Het Wijchense Sportakkoord is een feit

  Nieuwsflits

Wijchen - Het Wijchense Sportakkoord is onlangs gepresenteerd én ondertekend door ongeveer 70 betrokken partners. Paul Loermans, wethouder Sport, zette met trots zijn handtekening. 

Wethouder Paul Loermans is trots: “Het Sportakkoord is van ons allemaal. Daarom is het zo hartverwarmend dat 70 partners daar de handtekening onder zetten. Samen kunnen we meer en kunnen we van start!” 

Samen verder 

Het doel van het Sportakkoord is dat iedere inwoner van de gemeente Wijchen meer gaat bewegen, voor een gezond leven. In het Sportakkoord zijn vanuit drie thema’s concrete acties beschreven. De thema’s richten zich onder andere op kwetsbare inwoners, kinderen en het verenigingsleven. De ambassadeurs hebben aangegeven met welke acties ze de komende tijd aan de slag gaan. Gestart wordt met het bij elkaar brengen van de kerngroep en de werkgroepen. 

Meer informatie 

Het Sportakkoord is onderdeel van een landelijke beweging die door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is ingezet. Het ministerie stelt ook een bedrag beschikbaar om handen en voeten te geven aan de uitvoering van het sportakkoord in 2020, 2021 en 2022. Alle informatie over het sportakkoord is te vinden op www.sportakkoordwijchen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden