Foto: Janko van Beek

(S)interactieve speurtocht in Wijchen centrum

  Nieuwsflits

Wijchen - Sinterklaas moet in deze tijd net een beetje creatiever zijn dan andere jaren. Alle kinderen uit Wijchen tegelijk kan hij dit jaar helaas niet ontvangen tijdens een intocht, maar samen met Piet heeft hij iets leuks bedacht waardoor hij de Wijchense kinderen tóch allemaal een cadeautje kan geven. Namelijk met een (S)interactieve speurtocht.

Het verhaal dit jaar...

Als je denkt dat Corona het enige is dat roet in het eten gooit dan heb je het mis. Want net als andere jaren (sommige dingen veranderen nooit) heeft er weer een pietje zitten slapen.... Speciaal voor dit jaar had Sinterklaas een hele speciale brievenbus gekocht waar dat alle tekeningen voor Sint in achter gelaten konden worden! Maar nu heeft Piet geen idee meer waar dat hij de brievenbus in het centrum van Wijchen heeft neergezet. Helpen jullie Sint en Piet mee zoeken?

Hoe kun je Sint en Piet helpen?

Download of haal bij de HEMA (bij de ingang van de Spoorstraat) een invulformulier. Op verschillende etalages in het centrum hangen QR-codes. Wanneer je deze scant dan komt er een ‘hint van Sint’ en kom je uiteindelijk terecht bij dé brievenbus. Als beloning voor het vinden van de brievenbus ontvangen kinderen een leuk presentje. En vergeet ook vooral niet het invulformulier in de brievenbus achter te laten, want na 4 december verloot Sinterklaas een Wijchen= Cadeaukaart t.w.v. 25,- euro, waarmee kinderen zelf een cadeautje kunnen uitkiezen. Overigens vindt Sint het ook heel leuk om hier tekeningen in te ontvangen!

De (S)interactieve Speurtocht is van donderdag 19 november t/m 4 december in het centrum van Wijchen. Bekijk hier alvast een boodschap van Sinterklaas.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten