<p>De horeca is gesloten. &nbsp;Met ‘Support your local’ bundelt Visit Nijmegen de initiatieven van lokale horeca. (Archieffoto Eric van Haalen) &nbsp;</p>

De horeca is gesloten.  Met ‘Support your local’ bundelt Visit Nijmegen de initiatieven van lokale horeca. (Archieffoto Eric van Haalen)  

(Foto:)

‘Support your local’ tijdens de feestdagen

  Nieuwsflits

Nijmegen - Ook al blijft de horeca voorlopig nog gesloten, premier Mark Rutte zei niet voor niets tijdens de persconferentie dat het ‘een goed idee is om je kerstdiner af te halen bij of te laten bezorgen door je favoriete restaurant’. Met ‘Support your local’ bundelt Visit Nijmegen de initiatieven van lokale horeca. “Doel is om de horeca te steunen en inwoners te stimuleren tijdens de feestdagen lokaal te kopen.”

Op de website visitnijmegen.com/support worden in drie categorieën creatieve ideeën voor een sfeervolle en smakelijke kerst aangereikt.

Herre Dijkema, directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen: “Het is treurig om te zien hoe moeilijk de lokale horeca ondernemers het momenteel hebben. We willen er alles aan doen om ze te helpen en daarom brengen we nu de feestdageninitiatieven van de ondernemers graag onder de aandacht van onze eigen inwoners. Zo bieden we inspiratie aan alle inwoners van het Rijk van Nijmegen om hun feestdagen een lokaal tintje te geven. Je eet niet alleen lekker, je ondersteunt ook nog eens de ondernemer ‘om de hoek’!”

Meld je nu aan!

Horecaondernemers kunnen hun feestdagenaanbod zelf aanmelden via www.toerismevan.nl/horeca. De websites worden de komende periode gepromoot via een social media campagne.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten