Wegwerkzaamheden Muntweg


<p>&nbsp;Een deel van de Muntweg gaat op de schop.</p>

 Een deel van de Muntweg gaat op de schop.

(Foto:)

Wegwerkzaamheden Muntweg

  Nieuwsflits

Nijmegen - Een deel van de Muntweg is van 18 januari 07.00 uur tot 2 april 16.00 uur afgesloten voor al het verkeer vanwege werkzaamheden. Het gaat om het gedeelte tussen de Muntmeesterlaan en de Leo XIII-straat.

Omleiding en bereikbaarheid

Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Graafseweg. Fietsers en wandelaars kunnen gebruikmaken van de tijdelijke bouwweg ter hoogte van de Muntmeesterlaan. Voor de bereikbaarheid van de Heideparkseweg komt er van 18 januari tot en met 25 april een tijdelijke bouwweg. Buslijn 8 (Nijmegen Hatert-Centraal Station-Berg en Dal) rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. Meer informatie op breng.nl. Het eenrichtingsverkeer op de Engelsstraat wordt in de periode 18 januari tot en met 2 april opgeheven.

Werkzaamheden

De indeling van de weg verandert. Deze is na de werkzaamheden hetzelfde zoals het andere deel van de Muntweg. Met vrij liggende fietspaden, parkeerplaatsen en een middengeleider (vluchtheuvel). Vervanging van een klein gedeelte van het hoofdriool en het riool van de huisaansluitingen.

Werkzaamheden Heideparkseweg

Van 4 april tot en met 25 april zijn er ook werkzaamheden aan de Heideparkseweg. De weg is in die periode afgesloten voor verkeer. Er ligt een tijdelijke bouwweg voor aanwonenden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden