Radio Macaroni wint 7e Nijmeegse Cultuurquiz


<p>De winnaars van de Nijmeegse Cultuurquiz: het team van Radio Macaroni.&nbsp;&nbsp;</p>

De winnaars van de Nijmeegse Cultuurquiz: het team van Radio Macaroni.  

(Foto:)

Radio Macaroni wint 7e Nijmeegse Cultuurquiz

  Nieuwsflits

Nijmegen - Ugenda verzorgde zondag 24 januari voor de zevende keer de Nijmeegse Cultuurquiz. Anders dan voorgaande jaren vond deze editie geheel online plaats. Vanuit de Thiemeloods presenteerden Bert Lagerweij en Noël Vergunst een digitale quiz waaraan teams vanuit thuis meededen.

Na een verbeten strijd, waarbij de deelnemers vijftig vragen moesten beantwoorden over kunst, cultuur en uitgaan in Nijmegen, eindigde het team van Radio Macaroni op de eerste plaats. Zij mogen zich het komende jaar de beste cultuurkenner van Nijmegen noemen en de wisseltrofee in de prijzenkast zetten.

Radio Macaroni is een samenwerking van Het Zusje van Debbie, Great Things, Ecolicht, Soundworks en HonigEvents en verzorgde het afgelopen jaar livestreams vanuit het Honigcomplex. Een van de onderdelen was de talkshow Pasta à la Angela, met Angela Verkuijlen.

Met dertien teams en bijna vijftig deelnemers was dit de grootste editie van de Nijmeegse Cultuurquiz tot nu toe. Ondanks dat de deelnemers niet fysiek aanwezig konden zijn, was het toch een geslaagde middag.

"De Cultuurquiz zal begin 2022 zeker weer plaatsvinden. We hopen dan iedereen weer live te kunnen ontvangen. Deelnemers hebben nog een jaar de tijd om zich voor te bereiden. Een goede reden dus om de website van Ugenda in de gaten te houden. Dan blijf je perfect op de hoogte van alles wat er speelt in cultureel Nijmegen."

www.ugenda.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden