Books 4 Life zoekt goede doelen


<p>Uitreiking donaties aan vertegenwoordigers internationale goede doelen Amnesty International en Oxfam. Books 4 Life zoekt nu lokale goede doelen.</p>

Uitreiking donaties aan vertegenwoordigers internationale goede doelen Amnesty International en Oxfam. Books 4 Life zoekt nu lokale goede doelen.

(Foto: B.Fiege)

Books 4 Life zoekt goede doelen

  Nieuwsflits

Nijmegen - Books 4 Life Nijmegen is op zoek naar goede doelen om een donatie aan te schenken. Books 4 Life is een tweedehands boekenwinkel aan de Sint Annastraat 72 in Nijmegen.

De opbrengst uit de boekenverkoop gaat naar internationale en lokale goede doelen die zich bezighouden met mensenrechten of armoedebestrijding. De internationale goede doelen zijn Amnesty International en Oxfam. Nu nog de lokale doelen voor de uitreiking in 2021. "Wij nodigen organisaties of initiatieven uit de regio Nijmegen uit om zich op te geven. Na aanmelding volgt een interne selectieprocedure, waarna de donaties komend voorjaar tijdens een feestelijke bijeenkomst worden uitgereikt."

Voorstellen voor donaties kunnen tot 1 maart 2021 worden gemaild naar books4life.nijmegen@gmail.com. De projecten moeten een ANBI-status hebben en in het voorstel moet in ieder geval staan waaraan de donatie wordt besteed.

www.books4lifenijmegen.nl/goede-doelen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden