Fuad Hassen
Fuad Hassen (Foto: Yorel Cairo)

Theater 't Mozaïek gaat weer starten op 2 juli

  Nieuwsflits

Wijchen - Theater ’t Mozaïek gaat weer starten

Op donderdag 2 en vrijdag 3 juli organiseert Theater ’t Mozaïek weer haar eerste voorstellingen. En daar hebben alle medewerkers, vrijwilligers en artiesten toch zin in! De Theaterzaal is voor de gelegenheid omgedoopt in het Theatercafé, waar het publiek gezellig aan tafeltjes zit en met een drankje en hapje van de voorstelling kan genieten. Vanwege de 1,5 meterregels kunnen er dan ongeveer 52 mensen in de zaal.

Alle info over het Theatercafé, de voorstellingen en de tickets is te vinden op www.mozaiekwijchen.nl. De kassa is op de avond zelf NIET open, tickets kunnen alleen vooraf online worden geboekt.

De eer is aan cabaretier Fuad Hassen om op 2 juli de allereerste coronaproof theatershow te geven. Zijn show in april kon niet doorgaan en gezien het publiek dat al kaartjes had gekocht, zal hij twee shows geven. Eentje om 19.00 uur en eentje om 21.00 uur. Net als het gros van de artiesten die momenteel optreden heeft Fuad zijn show ingekort om maximaal 60 tot 75 minuten op te treden en zo twee shows op één avond mogelijk te maken. De innemende Brabander heeft al vaker in ons theater gestaan en weet ieder publiek met veel charme voor zich te winnen. Genadeloos grappig, ontzettend ontwapenend en schandalig scherp!

Op vrijdag 3 juli is het tijd voor muziek: twee versies van een eerbetoon aan twee muziekiconen. Om 19.00 uur een klein akoestisch concert Kevin does the Boss. Boordevol nummers van Bruce Springsteen gespeeld door rasmuzikant, veelzijdig gitarist, liedjesschrijver en coverartiest Kevin Bachus. Om 21.00 uur swingt het publiek zittend mee met een heerlijke tribute aan Tina Turner. Met de tomeloze energie waar Tina zo bekend om staat en wegens alle maatregelen dit keer zonder band. Een heerlijk theaterconcert om de zomer mee in te luiden!

Tickets voor de voorstelling zijn alleen online te boeken, voor de shows van 3 juli kan dat nu al. Voor de show van Fuad komen de overgebleven tickets op donderdag online, we geven natuurlijk eerst het oude publiek de kans om hun tickets te boeken. Hou dus onze website in de gaten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden