Bel de Stip voor informatie en advies.
Bel de Stip voor informatie en advies. (Foto: Pixabay)

De Stip geeft informatie en advies

  Nieuwsflits

Nijmegen - De Stips in Nijmegen zijn er voor informatie en advies: bijvoorbeeld als je vragen hebt over een brief of opvoeding of hulp nodig hebt bij het invullen van formulieren of bij het doen van boodschappen. Ze zijn er ook voor ontmoeting en verbinding. Ook in deze coronatijd.

Heb je vragen of advies nodig? De mensen van de Stip-lijn geven informatie en bieden hulp of een luisterend oor. Ze proberen vragen zoveel mogelijk aan de telefoon te beantwoorden. Of ze kunnen een persoonlijke afspraak voor je plannen.

Hoe werkt het? Een afspraak maken kan alleen als je geen klachten hebt. Je belt eerst naar de Stip-lijn op 024-3502000. Je maakt een afspraak bij een Stip op de door jou gewenste tijd. Die is bij een Stip zo dicht mogelijk bij jou. Je kunt niet langs komen zonder afspraak!

Wil je liever je vraag of brief per app sturen? De Stip-lijn is ook via WhatsApp bereikbaar: 06-13433934.

Blijf je liever thuis? Bel dan ook met je vraag! De mensen van de Stip-lijn nemen de tijd voor je en praten alles rustig door. De Stip-lijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Bel naar: 024-3502000.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden