Dit jaar geen Vierdaagse maar wel verkoop van gladiolen voor het Marikenhuis in Nijmegen.
Dit jaar geen Vierdaagse maar wel verkoop van gladiolen voor het Marikenhuis in Nijmegen.

Koop gladiolen voor het Marikenhuis

  Nieuwsflits

Nijmegen - ‘Geen Vierdaagse, wel gladiolen!’ Onder dat motto hoopt het Marikenhuis in Nijmegen de komende tijd duizenden gladiolen te verkopen.

Ruud van Domburg, een van de initiatiefnemers en vrijwilliger bij het Marikenhuis: “De derde volle week van juli is in Nijmegen en omgeving onlosmakelijk verbonden met Vierdaagse én gladiolen. De Vierdaagse gaat niet door, de gladiolenverkoop voor het Vierdaagsegevoel wél. Daar zorgt het Marikenhuis voor.”

De gladiolen kosten 3,50 euro per bos en 6 euro per twee bossen. “De animo om het Marikenhuis met deze actie te steunen is groot”, zo vervolgt Ruud, “er zijn mensen die zeggen ‘doe mij maar vier bossen voor twintig euro."

De gladiolen zijn gratis beschikbaar gesteld door kweker Theo Theunissen uit Malden. De totale opbrengst van de verkoop gaat naar het regionale inloophuis voor mensen geraakt door kanker, het Marikenhuis.

Ook meedoen?

U kunt de bloemen bestellen via penningmeester@marikenhuis.nl (vermeld het aantal bossen dat u wilt en het bedrag). Vergeet niet uw 06-nummer te vermelden. U kunt ook appen naar 06-13565280 (penningmeester Marikenhuis). Na uw mail- of appbericht ontvangt u een betaalverzoek voor het aantal bossen dat u hebt besteld.

De gladiolen haalt u af op zaterdag 18 juli bij het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen tussen 11.00 en 14.00 uur. In sommige gevallen is bezorging mogelijk (alleen in overleg).

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden