Logo brugnijmegen.nl


Smash Benefiet Open voor Marikenhuis

  Sport

Nijmegen - Het Smash Benefiet Open Toernooi heeft plaats in de week van 9 tot 15 oktober op het tennispark van Tennis- en Padelvereniging Dukenburg Smash aan de Staddijk. Tijdens het toernooi heeft een loterij plaats waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit jaar staat het toernooi in het teken van het Marikenhuis, inloophuis voor mensen geraakt door kanker.

Er wordt in meerdere categorieën gespeeld in het Dames Dubbel, Gemengd Dubbel en het Heren Dubbel in de leeftijdsklassen 25+, 35+ en 50+. Op weekdagen beginnen de wedstijden om 18.00 uur en in het weekend om 11.00 uur. Finales op zondag 15 oktober. Na de prijsuitreiking wordt de cheque overhandigd aan vertegenwoordigers van het Marikenhuis.


Belangstellenden kunnen zich nog tot en met zondag inschrijven via www.toernooi.nl (typ in de kop: Dukenburg). Daarna kan men bellen met de wedstrijdleider om te bekijken of er nog plek is (tel. 06-13079406).

In de jaren negentig ging de opbrengst naar het Koningin Wilhelmina Fonds maar later kwamen ook andere goede doelen in beeld. (o.a. Rheumafonds, Dierenambulance, Stichting Koprol, Kinderafdeling CWZ, Kinder Oncologisch Centrum, Woonzorgboerderij "De Hagert", Huize Bethlehem)

De toernooicommissie heeft becijferd dat er de afgelopen dertig jaar zo'n € 120.000,00 bij elkaar is gebracht door sponsors en deelnemers. Vorig jaar kon er een cheque van maar liefst € 3.00,00 overhandigd worden aan Stichting Beat Batten, die zich inzet voor onderzoek naar de stofwisselingsziekte bij kinderen.

www.marikenhuis.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox