Logo brugnijmegen.nl


De Marikenloop draagt bij aan het goede doel. Dit jaar is dat het Marikenhuis.
De Marikenloop draagt bij aan het goede doel. Dit jaar is dat het Marikenhuis.

Marikenloop uitgebreid met festival

  Sport

Nijmegen - De 16de editie van de Marikenloop op zondag 27 mei wordt uitgebreid met een festivalterrein waar deelneemsters onder meer kunnen shoppen, genieten van muziek, deelnemen aan diverse workshops en eten en drinken. Voor de tweede keer is de start en finish van de vrouwenloop in Park Brakkenstein bij de universiteit.

Actie voor gratis deelname
Om meer vrouwen kennis te laten maken met de nieuwe Marikenloop is er een maatjesactie. Iedere loopster die in 2017 heeft meegedaan en zich inschrijft voor de editie van 2018, krijgt één code waarmee een loopster die in 2017 niet heeft meegedaan, zich gratis kan inschrijven. Met deze actie hoopt de organiserende Stichting Zevenheuvelenloop nog meer vrouwen aan het bewegen te krijgen. Deelneemsters kunnen kiezen uit 5, 7,5 en 10 kilometer.

Op het festivalterrein kunnen deelneemsters deelnemen aan diverse activiteiten. Het is mogelijk om nieuwe sporten uit te proberen en deel te nemen aan verschillende workshops. Bij verschillende podia kan genoten worden van diverse muziekstijlen onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard ontbreken ook de vele shops op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle niet. Daarnaast is er een terrein ingericht voor de warming-up.

Inschrijven kan via: www.marikenloop.nl

reageer als eerste

Shopbox