Logo brugnijmegen.nl


Henk Verweij en voorzitter Bernard van Raaij. (Foto Blauw-Wit)
Henk Verweij en voorzitter Bernard van Raaij. (Foto Blauw-Wit)

Henk is 80 jaar lid van Blauw-Wit

  Sport

NIJMEGEN – Voetbalvereniging Blauw-Wit heeft op haar nieuwjaarsreceptie erelid Henk Verweij gehuldigd vanwege diens 80-jarig lidmaatschap van de club.  Ook Tonnie Peters was 80 jaar lid maar kon helaas niet aanwezig zijn. Daarnaast waren er nog veel meer jubilarissen. 

Henk Verweij (89) heeft tot vlak voor zijn 70e verjaardag actief gevoetbald bij Blauw-Wit. Na zijn actieve voetbalcarrière werd hij erelid van de club en ontving hij de Zilveren Waalbrugspeld als blijk van waardering voor zijn jarenlange bijdrage aan het Nijmeegse voetbal.

Blauw-Witter Wim Akkers werd zaterdag 6 januari gehuldigd vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap van de club in Hees. Na zijn actieve voetbalcarrière heeft Akkers onder andere een flinke bijdrage geleverd aan de bouw van het jeugdhonk en clubhuis. Ook was hij jarenlang materiaalbeheerder en terreinmeester.

Ook waren er Blauw-Witters die hun 40-jarig jubileum vierden: Michel van Beers, Jeroen Engelen, Paul Engelen, Milko Jacobs, Erik Spanbroek, Stephan Toonen, Stefan de Waal en Ties van Leth. Er was een zilveren jubileum voor Patrick Diamond, Johan Cuppen, Henk Driessen, Wesley Glaser, Jos Hertman, Niels Jansen en Bart de Bruijn.

Jeugdlid Jake Berndsen werd in het zonnetje gezet vanwege zijn uitverkiezing via De Gelderlander als Nijmeegse Sportvrijwilliger van het Jaar 2017.

reageer als eerste

Shopbox