Logo brugnijmegen.nl


Spin mee voor Equipe Mont Ventoux

  Sport

Nijmegen - Een groep jongeren en (jong)volwassenen van Pluryn uit de regio Nijmegen en locatie Kemnade in Groesbeek bereidt zich in het kader van Equipe Mont Ventoux voor op de beklimming van de beroemde Zuid-Franse berg in juni 2018. Als opwarmertje én om het project financieel mogelijk te maken, vindt donderdag 18 januari van 18.00 tot 21.00 uur een Spinning Event plaats in de Boerderij op het terrein van Plurynlocatie Jan Pieter Heije aan de Utrechtseweg 316 in Oosterbeek. Iedereen kan meedoen.

Dertien spinningfietsen, twee instructeurs en opzwepende muziek. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor het Spinning Event. Iedereen die Equipe Mont Ventoux een warm hart toedraagt, kan zich nu aanmelden op www.pluryn.nl/samennaardetop. Doe mee en geef Equipe Mont Ventoux een sportief zetje in de rug.

Inschrijven kan voor een uur, twee uur of zelfs drie uur. Kosten zijn €20 voor het eerste uur, €37,50 voor 2 uur en €55 voor 3 uur. De opbrengst gaat geheel naar Equipe Mont Ventoux. Supporters zijn van harte welkom. De organisatie zorgt voor een hapje en drankje.

Over Equipe Mont Ventoux

De jongeren en (jong)volwassenen van Pluryn die deelnemen aan Equipe Mont Ventoux hebben één ding gemeen: door verschillende oorzaken hebben zij al veel meegemaakt in hun leven. De beklimming van de beroemde wielerberg Mont Ventoux betekent voor hen vooral een overwinning op zichzelf. Ze leren omgaan met tegenslagen en doen uiteindelijk een succeservaring op. Dat versterkt hun zelfvertrouwen en komt hun behandeling ten goede.

Shopbox