Spinnen voor Equipe Mont Ventoux

  Sport

Oosterbeek/Nijmegen - Eén, twee of drie uur aan de slag met je conditie en ondertussen een bijdrage leveren aan het goede doel. Het kan donderdag 17 januari tijdens het Spinning Event van Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo.

In de boerderij op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek staan spinningfietsen en professionele instructeurs van 18.00 tot 21.00 uur klaar. Iedereen kan meedoen: individueel, met collega's, als sportploeg of met vrienden. Publiek is welkom. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Inschrijven kan via www.pluryn.nl/spinningevent. De kosten zijn 20, 37,50 of 55 euro voor respectievelijk één uur, twee uur of drie uur spinnen. De opbrengst komt ten goede aan het fietsproject Equipe Mont Ventoux. Jongeren en volwassen cliënten van Pluryn en Intermetzo beklimmen in juni voor de zesde keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid Frankrijk.

Ook jongeren en volwassenen van Kemnade en Werkenrode Jeugd uit Groesbeek en Nijmegen doen mee aan Equipe Mont Ventoux. Ze bereiden zich samen met een vrijwillige fietsbuddy een half jaar lang intensief voor. Vaak hebben de deelnemers nog nooit op een wielrenfiets gezeten.

www.pluryn.nl/samennaardetop.