Foto:

Strong Viking Obstacle Run

  Sport

Wijchen - Op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen is zaterdag 30 en zondag 31 maart de 'Mud Edition' van de Strong Viking Obstacle Run. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee.Er zijn vele hindernissen op het parcours te vinden waarbij de nodige modder niet zal ontbreken. Start en finish van de run is op het strand, ter hoogte van de parkeerplaatsen A en B.

Tijdens de op- en afbouw blijft Berendonck voor alle bezoekers bereikbaar. Bezoekers dienen er wel rekening mee te houden dat bepaalde delen van het recreatiegebied in de periode van 20 maart tot en met 4 april beperkt te gebruiken zijn.Tijdens het evenement blijft Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van Waterski Outdoorcentrum de Berendonck, Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia's.

Op recreatiegebied Berendonck is betaald parkeren van toepassing. Ook tijdens de Strong Viking Run en op 30 en 31 maart is een afwijkend parkeertarief van kracht. Ook voor dagrecreanten en andere bezoekers geldt deze dag een hoger parkeertarief. Bezoekers met een geldige parkeerpas hebben op de normale wijze toegang tot het parkeerterrein. Indien gewenst kan men uitwijken naar recreatiegebied Groene Heuvels, Mookerplas of Wylerbergmeer. Deelnemers en bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk gepast te betalen.

www.strongviking.com.

Meer berichten