Wedstrijd met oud-NEC'ers bij De Treffers

  Sport

Groesbeek- Jan Peters, oud-international van het Nederlands elftal, gaat zich nog een keer voorbereiden op een bijzondere wedstrijd. Hij gaat namelijk het Elftal van de Eeuw van De Treffers coachen.

De Treffers uit Groesbeek viert dit jaar haar 100 jarig jubileum. In het kader van dit jubileum is er door de leden een Elftal van de Eeuw gekozen dat afgelopen november tijdens een feestelijke avond bekend is gemaakt. In dit elftal waarvan Jan Peters is gekozen tot coach zijn Henk Grim en Frank Wijnhoven twee oud-NEC spelers. Het complete Elftal van de Eeuw gaat de voetbalschoenen aantrekken en een wedstrijd spelen tegen het Voetbal Plus elftal van De Treffers. Dit team bestaat uit voetballers met een geestelijke of lichamelijke beperking.

In het Elftal van de Eeuw zijn naast de oud-NEC spelers Grim en Wijnhoven prominente oud-spelers van De Treffers verkozen. Erwin Wennekers, Jasper Zuidwijk, Willie Willems, Joop van den Ing, Jan Liebers, Piet Giebels, Said Echarqui, Sandy Schreur en Paul Janssen maken het elftal compleet.

Uniek detail is dat Paul Janssen met het Elftal van de Eeuw gaat spelen tegen zijn zoon Bram Janssen.

De wedstrijd is zondag 16 juni op sportpark Zuid om 11.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop van de wedstrijd is het nog gezellig vertoeven op het feestterrein. Tevens zijn er voor jong en oud allerlei leuke en ludieke spellen onder leiding van de huidige eerste elftal spelers van De Treffers.

Meer berichten