Foto: Duikteam de Kaaiman

Snorkellessen bij Duikteam de Kaaiman

  Sport

Nijmegen - Op je vakantie genoten van het onderwaterleven tijdens het snorkelen? Of altijd al een keer willen ervaren hoe het is om onderwater te kunnen ademhalen? Volg dan een snorkelles bij de jeugdafdeling (11 t/m 18 jaar) van Duikteam De Kaaiman.

De jeugdtrainers geven de snorkellessen volgens het N.O.B. Scubadoe programma waarbij je op een hele leuke en ontspannen manier alle technieken van het snorkelen geleerd krijgt. Ben je toe aan wat meer uitdagingen dan kan je na het behalen van je snorkeldiploma verder gaan met het duiken met perslucht. Hiervoor heeft Duikteam De Kaaiman speciaal voor de jeugd uitleensetjes ter beschikking zodat je niet meteen alles hoeft aan te schaffen.

Omdat de jeugdafdeling dit jaar haar 40-jarig jubileum viert, zijn er tal van activiteiten zoals een jeugdkamp en speltrainingen.

De eerste training is op zaterdag 24 augustus van 09.00 tot 10.00 uur in 'Sportfondsenbad West'. Na afloop van de training is er gelegenheid om het clubhuis aan de Dennenstraat 17 in Nijmegen te bezoeken. Voor aanmelden en meer informatie over bijvoorbeeld data en kosten, stuur een email naar ikwilduiken@kaaiman.nl.

Meer berichten