Foto: Jurre Bosman, JBO Photography
Foto: Jurre Bosman, JBO Photography

Inschrijven voor Ronde van Nijmegen

  Sport

Nijmegen - De negende editie van de Ronde van Nijmegen, de wielertocht voor recreanten, staat voor zondag 21 juni 2020 op de sportkalender. Vanaf Park Brakkenstein in Nijmegen kunnen de naar verwachting ruim 3500 deelnemers kiezen uit routes van 70 km, 120 km en 160 km. De inschrijving is geopend.

De route van de Ronde van Nijmegen is ook in 2020 een mix van pittige klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken en een glooiend heuvellandschap. Alle afstanden starten en finishen in Park Brakkenstein, waar de deelnemers ook dit jaar na afloop op het festivalterrein een gratis finishdrankje ontvangen en kunnen genieten van de muziek en lekkernijen.

''We doen er alles aan om er een mooie dag van te maken. We willen de deelnemers een unieke beleving bieden en zoveel mogelijk ontzorgen zodat ze optimaal kunnen genieten van dit fietsfeestje'', aldus Vincent van Heijningen, organisator van de Ronde van Nijmegen.

Édition Française

Jaarlijks wordt de de Ronde van Nijmegen georganiseerd rond een thema. De negende editie staat in het teken van Frankrijk. Op zondag 21 juni 2020 worden de deelnemers verrast met activiteiten die aansluiten op het thema.

We Are Cycling Series

De Ronde van Nijmegen maakt sinds dit jaar deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan vijftig fietsevenementen in België, Nederland, Groot-Brittanië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland zijn onder andere de KlimClassic, Gerrie Knetemann Classic en de Classico Boretti onderdeel van de We Are Cycling kalender. Meer informatie kun je vinden via: https://www.wearecycling.nl/

Inschrijven
Inschrijven kan via www.rondevannijmegen.nl. De eerste 500 deelnemers kunnen zich inschrijven voor het vroegboektarief. Het evenemententerrein is zondag 21 juni 2020 vanaf 08.00 uur geopend. Om 08.30 starten de eerste deelnemers (160 km), gevolgd door de deelnemers van de andere afstanden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden