Try-out Geubels en de Hollanders

  Theater

Nijmegen - Philippe Geubels, de grappigste Vlaming van dit moment, komt naar het Lindenberg Theater met een try-out van zijn nieuwste tv-programma Geubels en de Hollanders. Een programma voor Nederlanders, over Nederlanders. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november is Geubels met zijn programma te zien in het Lindenberg Theater in Nijmegen. De voorverkoop gaat vandaag (21 oktober) om 12.00 uur van start.

De hele wereld kent onze tulpen en "tradities" zoals het gedoogbeleid. Maar hoe kijkt Philippe daar tegenaan? Nou, door zijn kenmerkende zwarte bril en met gortdroge humor natuurlijk! Neem een kijkje in de spiegel die hij voorhoudt, want het is gegarandeerd een spiegel om te lachen.

Philippe Geubels (1981) is een Vlaamse stand-upcomedian. Bij het grote publiek werd hij bekend toen hij in 2007 in de finale stond van de talentenjacht Comedy Casino Cup, van de Vlaamse televisiezender Canvas. In 2008 ging zijn eerste theatervoorstelling Droog zeer succesvol in première, waarna Hoe moet het nu verder? (2011) en Made in Belgium (2012-2014) volgden. Dit laatste programma betekende ook zijn doorbraak in Nederland. In 2016 stond hij samen met Jandino Asporaat, Roue Verveer en Guido Weijers op de planken met de show Gabbers - Live in ZiggoDome, waarna in 2017 Gabbers 2 - Live in ZiggoDome volgden. Zijn laatste solovoorstelling maakte hij in 2016 met Bedankt voor alles. Op televisie was hij van 2009 tot 2018 een vast jurylid in het tv-programma De Slimste Mens Ter Wereld, waarna hij ook in andere tv-programma's zijn opwachting maakte en tevens diverse programma's presenteerde zoals de kijkcijferhit Geubels en de Belgen (2013), Taboe (2017) en zijn meest recente fictieprogramma Geub (2019).

Kaarten kosten €12,50. Voor meer informatie en het verkrijgen van kaarten: www.delindenberg.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden