Astrid van de Ven met nieuwe lesauto voor Rijschool van de Ven
Astrid van de Ven met nieuwe lesauto voor Rijschool van de Ven Foto: Hermie van de Ven, eigen foto

Nieuw in Beuningen: Rijschool van de Ven

zo 19 sep 2021, 11:07 Zakelijk

Beuningen - Astrid van de Ven, een geboren en getogen Nijmeegse, is sinds 2000 woonachtig in Beuningen. ,,In 2020 heb ik de titel van “Beste automobilist van Nederland 2020” gewonnen bij de Autoweek. Voor mij niet enkel een hoogtepunt, maar tevens een bevestiging dat ik goed bezig ben met mijn vak, rij-instructeur.”

,,Sinds 2005, 16 jaar lang, heb ik met plezier en toewijding rijles gegeven en ervaring opgebouwd bij een grote rijschool. Mijn passie voor het vak, de prestaties van mijn leerlingen en de titel “Beste automobilist…”hebben mij in augustus 2021 doen besluiten mijn hart te volgen en zelfstandig te gaan ondernemen. Samen werken we naar zelfstandigheid in het verkeer, het behalen van je rijbewijs en vooral, dat je een veilige en bewuste bestuurder in het verkeer wordt. Met een VW Golf 7 bied ik zowel autorijles pakketten als autorijles maatwerk aan voor alle leeftijden, van opleiding autorijbewijs, opfrislessen autorijden tot voorbereiding op een autorijtest. Betrokken mentor Het beste kan ik mezelf omschrijven als een rustig persoon, die goed kan uitleggen, overdragen, observeren en luisteren … een echte mentor voor jou als leerling. Ik ben zelfbewust over wat ik wel en niet doe, in voor een geintje, maar verlies het doel niet uit het oog. Openheid, eerlijkheid en integriteit staan voorop.”

De autorijlessen vinden plaats in Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal en de leerling wordt thuis opgehaald. Indien de afstand tot het oefen- en examengebied te ver weg is, wordt er een centraal punt afgesproken om te starten met de rijles.