RAM

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. De weegschaal houdt van evenwicht en vrede. Hun gevoel voor evenwicht geeft ze een goed gevoel voor (kleuren-) combinaties en inrichting. Ze bewaren en bewaken graag de lieve vrede. Daarbij zijn ze uitermate diplomatiek in het dichter bij elkaar brengen van (strijdende) partijen. Meestal zijn ze heel zachtaardig en lief, maar als het moet kunnen ze ook heel direct zijn.

21 maart t/m 20 april

Je hebt momenteel te maken met nogal zoetsappige figuren om je heen. En daar erger jij je nogal aan. Wat je vooral dwars zit is hun gebrek aan directheid. Besef dat hun vredelievende houding in feite een perfecte aanvulling is op jouw karakter. Toch neig je richting 6 oktober naar een ware breuk.

STIER

21 april t/m 21 mei

Vrijdag 1 oktober heb je ineens veel pech. Daar kun jij je moeilijk overheen zetten. Maar op vrijdag staan alle lichten, qua maatschappelijk functioneren, op groen. Je kunt dan de ene na de andere deal sluiten. Dat jij zelf daar weinig mee opschiet moet je voor lief nemen. Rond de 6e maak je een omslag mee.

TWEELINGEN

22 mei t/m 21 juni

Aanstaande vrijdag ben jij gemakkelijk geïrriteerd. Je hebt dan de neiging om overal tegenin te gaan. Maar op zaterdag slaat jouw humeur, ten positieve, om. Je stelt je toegankelijk op en je doet zelfs water bij de wijn. Op 4 oktober heb je grootse plannen die helaas meteen daarna in het water vallen.

KREEFT

22 juni t/m 22 juli

Tot en met 5 oktober is het heel stilletjes in jouw leven. Dat er bij jou van binnen van alles omgaat is duidelijk, maar je kunt er geen kant mee op. Wacht maar tot de nieuwe maan op 6 oktober. Je reageert van opmerkelijk fel en direct op de ander. Die vindt dat er geen land met jou te bezeilen valt!

LEEUW

23 juli t/m 22 augustus

Rond 1 oktober laat het geluk jou min of meer in de steek. Je ziet bijvoorbeeld leuke dingen, maar ze zijn te duur om aan te schaffen. Of je ontmoet een interessant iemand, maar die is niet echt bereikbaar. Toch zijn er juist dan goede vrienden die je zowel op sociaal als op materieel vlak kunnen helpen.

MAAGD

23 augustus t/m 21 september

Vlak voor het weekend lijken problemen zich op te stapelen. Zo erg zelfs dat jij er fysiek misselijk van kunt worden. Zaterdag krijg je de kans om je wat meer te ontspannen. Grijp die kans! Volgende week maandag is het de kunst om die doelen te kiezen die haalbaar zijn. Je dromen komen later wel.

WEEGSCHAAL

22 september t/m 22 oktober

Vlak voor het weekend krijg je, naar jouw smaak, teveel aandacht. En dan net van diegene die je eigenlijk niet ziet zitten. Dat geeft je een naar gevoel. Maar gedurende het weekend krijg je de kans om andere contacten aan te trekken. Waarschijnlijk kun je samen met hen je doelen verwezenlijken.

SCHORPIOEN

23 oktober t/m 21 november

Op 1 oktober heb jij een scherpe tong. Je komt wel heel fel uit de hoek. Pas op dat je geen mensen kwetst die je eigenlijk lief zijn. Op zaterdag ben je beter te pas. Je vindt het gezellig om met anderen op te trekken en leuke dingen te doen. Volgende week woensdag ben je zeer gespannen en té ad rem.

BOOGSCHUTTER

22 november t/m 21 december

Normaal ben jij een hartelijk en joviaal mens. Maar de dagen voor het weekend ben je qua humeur niet te vreten. Pas op want zo creëer je afstand die je eigenlijk niet wilt. Na het weekend ben je toegankelijker maar blijft het contact hangen op het uitwisselen van koetjes en kalfjes. Wel heel gezellig!

STEENBOK

22 december t/m 19 januari

Normaal gesproken kun jij nogal afstandelijk en zelfs zakelijk zijn. Maar momenteel ben je juist heel open en vriendelijk tegen zo’n beetje iedereen. Vooral in het weekend durf jij jezelf kwetsbaar op te stellen. Dat resulteert in goede banden met mensen waarvan je al vermoedde dat die jou liggen.

WATERMAN

20 januari t/m 17 februari

Oktober begint voor jou met hele fijne ontmoetingen met anderen. Dat heb je vooral aan jezelf te danken. Je bent momenteel namelijk heel hartelijk en je trekt zelfs banden aan die je eerst links liet liggen. Volgende week woensdag ben je echter hyper gespannen omdat plannen van jou doorkruist worden.

VISSEN

18 februari t/m 20 maart

De dagen voor het weekend voel jij je niet goed. Je zit niet zo goed in je vel en je reageert afwijzend naar mensen die contact zoeken. Na het weekend ontdooi je enigszins en komt de communicatie met de buitenwereld weer op gang. Pas wel op dat je geen beloften doet die je niet kunt nakomen.