Kinderkleding- en

speelgoedbeurs in De Klif

NIJMEGEN - Zaterdag 9 oktober is er weer één van de grootste kinderkleding- en speelgoedbeurzen van de regio, editie najaar/winter. Voor iedereen is er wel iets te vinden. En dat voor een klein prijsje. Uiteraard is de entree gratis! 

De kleding is gesorteerd op maat (vanaf maat 86 - XS), jongen/meisje, boven-/onderkleding, sportkleding/sportschoenen, laarzen, verkleedkleding, schaatsen, dvd's, spelletjes, boeken, speelgoed et cetera. De jurken, jassen, vestjes en verkleedkleren hangen apart op rekken.

De verkoop vindt plaats tussen 10:00 en 13:00 in De Klif, Pijlpuntstraat 1 Nijmegen. Kinderen tot 16 jaar zijn tijdens deze beurs niet toegestaan. Grote shoppers mogen niet mee naar binnen, je krijgt er één van de organisatie.

Je betaalt aan de kassa tien procent extra, de opbrengst van de beurs gaat naar basisschool De Oversteek. Naast de financiële steun aan de goede doelen dragen zij met deze markt ook bij aan duurzaamheid door middel van hergebruik van kwalitatief mooie producten.

Stichting Kledingbank Nijmegen ontvangt de kleding die de inbrengers hebben gedoneerd. Een initiatief in de wijk verzamelt het gedoneerde speelgoed en verdeelt dit onder gezinnen met een zeer kleine beurs. 

"Je bent van harte welkom op zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur in De Klif, Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen-Noord. Let op: er is geen pinvoorziening, neem dus voldoende contant geld mee!"