Opening Coop Vandaag

Nijmegen uitgesteld

NIJMEGEN - De opening van Coop Vandaag Nijmegen Molenstraat is uitgesteld. De supermarkt opent haar deuren op zaterdag 23 oktober in plaats van op donderdag 7 oktober. De winkel krijgt een flinke metamorfose. Vanaf 23 oktober is de Coop klaar om de klanten te voorzien van een vers aanbod uit eigen keuken.         

Supermarktmanager Orlando Kievit vertelt: “Het stadsconcept Coop Vandaag staat voor optimaal gemak. De grote keuken is het middelpunt van de winkel: vanuit daar bereiden we verse smoothies, salades, diverse snacks en een grab&go-assortiment. Je vindt hier een dagvers aanbod voor ontbijt, lunch, diner én tussendoor. Verder komt er een gekoeld drankenassortiment voor bieren en wijnen. Ook voor het reguliere assortiment zijn klanten nog steeds bij ons aan het juiste adres.” 

Compleet aanbod 

Op 23 oktober heropent Coop Vandaag Nijmegen Molenstraat om 18:00 uur haar deuren. Er vindt geen grootse opening plaats, maar er zijn wel aantrekkelijke openingsacties. Nieuw in de winkel zijn de zelfscankassa’s en het oplaadpunt voor de OV-chipkaart. Het loterijverkooppunt blijft aanwezig in de winkel. 

De supermarkt behoudt de ruime openingstijden: van maandag tot en met zaterdag is de winkel van 8.00 tot 22.00 uur geopend en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.coop.nl.