Afbeelding
Foto: Broer van den boom

Wekelijks het NEC-nieuws in De Brug

NIJMEGEN - Vanaf deze week lees je wekelijks in De Brug het laatste NEC-nieuws van de Supportersvereniging NEC. Voor ons als vereniging is het naast onze website en social media (Facebook, Instagram en Twitter) een prachtige aanvulling om een grote groep NEC-supporters te bereiken. We noemen deze pagina De Goffertkreet Weekly, vernoemd naar ons magazine De Goffertkreet dat onze leden enkele keren per jaar ontvangen.

Het zijn mooie tijden voor ons als NEC-supporters. De stadions mogen vol en dat zullen ze in Nederland weten ook. In De Goffert is de sfeer fantastisch en de uitvakken puilen uit met meereizende fans. Zaterdag volgt de belangrijke uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, daarna kunnen we ons twee weken opmaken voor de Gelderse derby tegen Vitesse.

Op deze pagina zullen wij ook onze activiteiten voor het komend seizoen plaatsen. Voor de winterstop zullen wij nog een feest organiseren waarbij de NEC-selectie aanwezig zal zijn. Ook zijn er plannen voor een darttoernooi en zaalvoetbaltoernooi. Rond de Kerst vindt de jaarlijkse kerstbingo plaats. 2022 wordt een jubileumjaar voor SV NEC waarin wij ons 60-jarig bestaan vieren en hier zullen wij uiteraard ook uitgebreid bij stilstaan.

Kortom, mooie plannen dit jaar! Hopelijk zien we elkaar in De Goffert of bij één van onze activiteiten.

Jeroen Rengers

Voorzitter SV NEC