Mini Zevenheuvelenloop in 2019. (Foto: Sonja Jaarsveld)
Mini Zevenheuvelenloop in 2019. (Foto: Sonja Jaarsveld) Foto:

Inschrijven voor Mini Zevenheuvelenloop

Clinic van Olympiër Susan Krumins

NIJMEGEN - De inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop is geopend. Alle kinderen van de basisschool kunnen op zaterdagavond 20 november meedoen aan de kinderloop van de herfstklassieker. Ook deelname aan de clinic van Olympiër Susan Krumins op woensdag 20 oktober staat open voor alle basisschoolkinderen.

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen voorafgaand aan de NN Zevenheuvelennacht 400 meter en kinderen uit de hogere basisschoolgroepen lopen 800 meter op de Groesbeekseweg. Voorafgaand aan de loop doen de kinderen per groep een gezamenlijke warming-up en na afloop krijgen alle kinderen een medaille. Om de start soepel te laten verlopen, starten de kinderen in een druppelstart. Van ieder kind wordt de tijd gemeten en de snelste wint.

Op woensdagmiddag 20 oktober geeft Susan Krumins, tweevoudig Olympiër en ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop, een clinic voor basisschoolkinderen. Samen met de trainer van Team Zevenheuvelen, Niels Theloosen, verzorgt zij een hardlooptraining. Niels en Susan geven tips om goed voorbereid aan de start van de Mini Zevenheuvelenloop te verschijnen en er is ook tijd om met Susan op de foto te gaan. Aanmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar mini@zevenheuvelenloop.nl. Deelname aan de clinic is gratis.


Alle basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven voor de Mini Zevenheuvelenloop via www.nnzevenheuvelenloop.nl/mini.