"Werken met lokale en verse producten." (Foto: John van Gelder)
"Werken met lokale en verse producten." (Foto: John van Gelder) Foto: John van Gelder

Toms Lunch: dagvers,
ambachtelijk & lokaal

NIJMEGEN - "Gevestigd in Nijmegen maak ik samen met mijn team de lekkerste dagverse broodjes voor iedereen in de regio Nijmegen", aldus Tom Reuver uit Ewijk (23) van Toms Lunch. 

Hij wist al heel jong dat hij ondernemer ging worden. Als kind bakte hij al koekjes en taarten en als 13-jarige had Tom al vier bijbaantjes. Tom beschikt over een tomeloze energie, is fervent voorstander van duurzaamheid en voert dat door in alles waar hij mee bezig is. "Meer dan 8 jaar ben ik werkzaam geweest als bakker bij ’t Kraayennest en vanuit deze hechte band heb ik de keuze gemaakt om te starten met Toms Lunch. De werkcultuur is aan het veranderen, de kantines verdwijnen en er wordt veel meer thuis gewerkt. Vanuit hier is ook mijn idee geboren; dagverse luxe broodjes ready to go in de supermarkt of te bestellen voor op kantoor."

"Voor de broodjes van Toms Lunch ga ik altijd voor de beste producten. Ik koop ze elke dag vers en lokaal in. Kaas van de kaasboer, vlees van de slager en groenten van de groenteboer. De broodjes worden real-time gemaakt en snel geleverd, zodat jij kan genieten van de lekkerste, vers belegde broodjes uit deze omgeving.

Hoe werkt het? De Lunchbox wordt gevuld met 12-20 heerlijk verse belegde broodjes en kan geleverd worden met verse sappen en melk. De box is geheel transparant en hierdoor meteen klaar voor gebruik en aantrekkelijk presenteerbaar in de vergader-/workshopruimte. Na de lunch wordt de box weer opgehaald zodat deze hergebruikt kan worden. De boxen zijn gemaakt van gerecycled plexiglas en daardoor is Toms Lunch ook nog milieubewust. Als de box dan naar jaren versleten is wordt de box geheel recyclet. Toms Lunch vindt het erg belangrijk om stil te staan bij duurzaamheid.

Bestellen

Heeft u al honger? Bestel op www.tomslunch.nl de lekkerste vers belegde broodjes, met Toms Lunchbox. Particulieren kunnen dagelijks vers belegde broodjes kopen op diverse afhalenpunten. 
Grote bestellingen kunt u via de website bestellen (www.tomslunch.nl) of bel           024-2090104 (deze kunt u ook thuis laten bezorgen).