Gezellig samen dansen. (Foto: Esther Otten)
Gezellig samen dansen. (Foto: Esther Otten) Foto:

Voetjes senioren gaan weer van de vloer

Weer dansen in Burgerlust in het OBG

NIJMEGEN - Het Seniorendanscafé Burgerlust in OBG Nijmegen gaat dinsdag 9 november na ruim anderhalf jaar weer van start. De vrijwilligers van het danscafé kunnen niet wachten om dansliefhebbers weer te ontvangen. 

Vanaf november is het danscafé weer elke tweede, vierde en eventueel vijfde dinsdagavond van de maand open, met live muziek en gratis toegang (met corona check). 

Veertigplussers

De avonden zijn voor 40-plussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen en muziek. Ook beginners en alleengaanden zijn meer dan welkom. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Vrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes. 

Let op: toegang alleen met de corona QR-code (op telefoon of papier) alsmede een geldig ID-bewijs. 

OBG is er voor alle Nijmegenaren die actief en gezond willen leven en ouder worden. OBG biedt ondersteuning en zorgdiensten als het leven even niet meer vanzelf gaat. Het organiseert activiteiten en helpt mensen elkaar te ontmoeten, zodat zoveel mogelijk mensen blijven doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor seniorendansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. 

Ervaar het zelf en loop eens binnen op een van de dansavonden. Seniorencafé Burgerlust, elke 2e, 4e (en 5e) dinsdag tussen 19.30 en 22.30 uur in het OBG aan de Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur. Meer informatie: www.obg.nu of bel het Informatiepunt OBG, 024 - 327 92 79.