De familie Thijssen en vriendin Reintje.
De familie Thijssen en vriendin Reintje. Foto:

Rubriek De Mensen uit Nijmegen

NIJMEGEN - De Facebookpagina De Mensen uit Nijmegen portretteert mensen uit Nijmegen in woord en beeld om hen met elkaar te verbinden. 

"Het is bij ons altijd gezellig. Wij zitten voornamelijk buiten, iedereen is altijd welkom bij ons. Zolang de koffiekan op tafel staat schuift de visite aan. En als de koffiekan leeg en van tafel is, gaat iedereen weer z'n eigen weg. Wij zijn geboren en getogen in Nijmegen. Als familie hebben we eerst in de Schonckstraat gewoond, daarna zijn we verhuisd naar de Waalstraat en later naar de Amstelstraat. En nu zijn we weer terug in onze oude en vertrouwde buurt, waar ook onze ouders hebben gewoond. De Biezenstraat is ook super gezellig als het Oranjeteam voetbalt, dan kleurt de hele straat oranje en overal is er gezelligheid. Als familie hebben we zeker ook onze zware tijden gehad maar wij zijn een sterke en optimistische familie, wij lachen veel en hebben gevoel voor humor", aldus de familie Thijssen en vriendin Reintje.

."Zonder humor is het leven toch een stukje minder leuk. Nee, wij houden niet echt van Carnaval, wij hebben geen masker nodig om het leven te vieren. Wij hebben het sowieso het hele jaar gezellig met elkaar.”