Kapper Theo Knoop (midden) en zijn team.
Kapper Theo Knoop (midden) en zijn team. Foto:

Kapper Theo en team in
actie voor Marikenhuis

NIJMEGEN - In de week van 26 tot 30 oktober staat kapsalon 'Zegt u het maar' in Nijmegen in het teken van het Marikenhuis, het regionale inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker. 

In de kapperszaak aan de Hatertseweg 115 wordt u in week 43 niet alleen geknipt, maar krijgt u ook alle nodige informatie over het Marikenhuis. Eigenaar Theo Knoop, ook bekend als ‘kapper Kuif’: “Naast naamsbekendheid voor het Marikenhuis wil ik met mijn team ook een bedrag ophalen voor het Marikenhuis. Aan klanten wordt daarom gevraagd een bijdrage te leveren voor dit prachtige Nijmeegse initiatief.”

Het is overigens niet de eerste keer dat kapper Theo in actie komt voor dit inloophuis. In het pre-coronatijdperk haalde zijn team bijvoorbeeld bij de Marikenloop en tijdens de vierdaagse al duizenden euro’s op voor het Marikenhuis.
Kapsalon ‘Zegt u het maar' vindt u aan de Hatertseweg 115 in Nijmegen. U kunt er terecht met en zonder afspraak. Meer informatie: www.zegtuhetmaar.info en op www.marikenhuis.nl.