Open Dagen Radboud Universiteit

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - In november opent de Radboud Universiteit voor de eerste keer sinds corona weer haar deuren voor iedereen die op zoek is naar een vervolgopleiding. Zowel aankomende bachelor- als masterstudenten zijn van harte welkom op de campus om zich te oriënteren op hun studiekeuze. Voor vwo-scholieren zijn er de Bachelor Open Dagen op 5 en 6 november. Studenten die op zoek zijn naar een master of pre-master zijn uitgenodigd op de Master Open Dag van 27 november. 

Kom als scholier of student sfeer proeven. Loop rond over de campus, woon Q&A-sessies bij, luister naar de ervaringen van andere studenten en volg minicolleges. Daarnaast ontvang je verdiepende informatie over de opleiding van jouw interesse. Voorafgaand aan de Open Dagen kun je via het Online Platform voorlichtingsvideo’s bekijken over alle bachelor- of masteropleidingen. Zo maak je gemakkelijk van tevoren een selectie van de opleidingen waar jij nog meer over te weten wilt komen tijdens de Open Dag.

Meld je aan via de site www.ru.nl/opendagen en stel je persoonlijke programma samen. Wil je je goed voorbereiden? Bekijk dan al onze voorlichtingsvideo’s.