Vrijwilligers nemen even pauze.
Vrijwilligers nemen even pauze.

Vrijwilligers gezocht voor NN Zevenheuvelenloop

Algemeen

NIJMEGEN – De organisatie van NN Zevenheuvelenloop is voor zaterdag 20 en zondag 21 november op zoek naar vrijwilligers. 

Bij de Nijmeegse herfstklassieker gaan duizenden lopers de uitdaging aan met de heuvels tussen Nijmegen, Groesbeek en Berg en Dal. Om te zorgen voor een leuke hardloopervaring voor al deze lopers zijn ongeveer 700 vrijwilligers nodig. Er zijn nog diverse taken die moeten worden ingevuld, zoals medewerker startvakken, verkeersregelaar aan het parcours en medewerkers bij de drankposten.

Zelf een taak uitkiezen

Mensen die willen komen helpen, kunnen zichzelf aanmelden via het vrijwilligersregistratiesysteem van de Stichting Zevenheuvelenloop: https://vrijwilligers.nnzevenheuvelenloop.nl. Hier kunnen vrijwilligers zelf een taak uitkiezen die ze willen invullen. “Ook als je maar een paar uur kunt komen helpen, kunnen we je hulp goed gebruiken. In het aanmeldformulier kun je kiezen voor een taak die past bij jouw beschikbaarheid op zaterdag 20 en/of zondag 21 november.”

Voor meer informatie over meehelpen tijdens het Zevenheuvelenweekend kun je mailen naar: medewerkers@zevenheuvelenloop.nl.

Vrijwilligers delen vocht uit.