De zangers en dirigent van Projectkoor Festina Lente.
De zangers en dirigent van Projectkoor Festina Lente. Foto:

Verrassend concert 'De Lange Dag'

Koormuziek van ochtendgloren tot avondrood

NIJMEGEN - De zangers en dirigent van Projectkoor Festina Lente zijn blij dat zij weer samen kunnen zingen én het resultaat daarvan kunnen presenteren met een afwisselend en verrassend concert. 

Een deel van de werken waaraan de afgelopen 1,5 jaar gerepeteerd is maar waarvoor het vanwege de omstandigheden nooit tot uitvoeren is gekomen zijn nu samengebracht in het concert De Lange Dag. Koormuziek van ochtendgloren tot avondrood.

Zaterdag 6 november in de Petruskerk aan de Schependomlaan 85 in Nijmegen (20.15 uur) en zondag 7 november in de Bernulphuskerk aan de Utrechtseweg 129 in Oosterbeek (15.30 uur). Entree: 15 euro; CJP, tot 18 jaar, studenten 10 euro; tot 12 jaar gratis. Meer informatie & kaarten bestellen: www.projectkoorfestinalente.nl.

Programma

Een greep uit het programma. Van de laatste droomslaap in Elgars Dreams all too brief staan we op met Rise up, my Love van Healey. We doen een ochtendgebed met Remember not Lord our offences van Purcell. Verder onder meer Gibbons' What is our life, O sacrum convivium van Tallis, Sullivans The long day closes en het muzikale programma eindigt met Bennetts A Good Night.