Deelnemers aan een leesclub bespreken een boek.
Deelnemers aan een leesclub bespreken een boek.

Start verschillende leesclubs in Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN - Leest u met plezier mooie boeken en wilt u uw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesgroep. In Nijmegen starten in november verschillende leesclubs. In Bibliotheek De Mariënburg vinden informatiebijeenkomsten plaats. Die bijeenkomsten zijn een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de bibliotheek.

Belangstellenden voor moderne literatuur zijn welkom op zaterdag 20 november 10.00 uur (voor mensen die ’s avonds of in het weekend de boeken willen bespreken) en er is een informatiebijeenkomst op donderdag 25 november 10.00 uur (speciaal voor mensen die overdag bij elkaar willen komen).

De informatiebijeenkomst voor de leesclub biografieën is op maandag 22 november (10.00 uur) en voor introductie filosofie op woensdag 17 november (14.00 uur). Deze laatste leesclub richt zich op mensen die willen beginnen met filosofie en daarover makkelijke toegankelijke boeken willen lezen en bespreken.

Aanmelden is noodzakelijk in verband met de geldende coronaregels en het maximaal aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via herman.roovers@senia.nl of info@senia.nl.

www.senia.nl