Lokaal Compliment voor Nijmeegse vrijwilligers

NIJMEGEN - Vrijdag 12 november vindt het Lokaal Compliment plaats. Met dit jaarlijkse evenement in De Lindenberg worden de vrijwilligers in de gemeente Nijmegen in het zonnetje gezet. Aanvang 20.00 uur. Vrij entree.

De Vrijwilligerscentrale Nijmegen en gemeente Nijmegen willen vrijwilligers op deze manier bedanken voor hun vrijwillige inzet voor de stad. Of iemand nu wekelijks, maandelijks of één keer per jaar vrijwillig de handen uit de mouwen steekt; dankzij al deze vrijwilligers wordt Nijmegen een stukje mooier. Ook inwoners die zich actief inzetten voor hun buurt zijn van harte uitgenodigd. 
De vorige editie van het Lokaal Compliment vond vanwege corona online plaats. Dit jaar is het feest weer live in de Lindenberg. Tijdens de feestavond verzorgt Benny Solo een muzikale show. Ook is er een muziekbingo, kunnen aanwezigen op een originele manier op de foto met collega-vrijwilligers en zijn er lekkere hapjes en drankjes.
Zoals elk jaar vindt ook de symbolische uitreiking van het Lokaal Compliment aan een van de vrijwilligers plaats. Wethouder Petra Molenaar overhandigt dit aan een vooraf geselecteerde vrijwilliger die symbool staat voor alle vrijwilligers in Nijmegen. Aanmelden via: www.geldersehanden.nl/lokaal-compliment-2021